Karpathos Utasbiztosítás 2024

Külföldi nyaraláshoz az utasbiztosítás megkötése kifejezetten ajánlott, pláne ha Görögországról van szó. Az utasbiztosítás védi a nyaralót az utazás előre nem várt problémái ellen, pl. a balesetbiztosítást, a betegségbiztosítást, poggyászbiztosítást, vagy sok más mellett a külföldön történő egészségügyi költségeket. Görögországba, így Karpathos szigetére azért fontos egy jó utasbiztosítást kötni, mert az ország és a sziget magánegészségügyi szolgáltatásokkal van leginkább lefedve, és egy fogászati beavatkozás vagy bármilyen hasonló probléma rendkívül magas költségekkel járhat!

Milyen utasbiztosítást érdemes kötni Karpathosra, Görögországba

Melyik utasbiztosítást érdemes megkötni karpathosi nyaraláshoz, vagy ha Görögországba utazunk?

Mivel az ingyenes kék EU kártya a legtöbb esetben nem fedi le a külföldi egészségügyi és egyéb problémákat, mi a sok utasbiztosítás közül az EUB utasbiztosításait tudjuk ajánlani a nyaralóknak, hiszen mi magunk is ilyet kötünk külföldre. Utasbiztosításból és cégből sok van, de a vélemények és beszámolók alapján 2024-ben Görögországba, illetve Karpathosra az EUB, azaz az Európai Utazási Biztosító Zrt. utasbiztosításait ajánljuk.

A 2024-es ajánlott utasbiztosítási kalkulátorhoz és az online kötéshez csak kattintsunk ide!

Miért érdemes ilyen utasbiztosítást kötni 2024-ben Karpathosra vagy Görögországba?

Az EUB utasbiztosítását azárt is ajánljuk az utazók tapasztalatain túl, mivel az EUB utasbiztosításokra specializálódott biztosító, azaz kifejezetten utasbiztosításokkal és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. A cégnek sok szerződéses partnere van Görögországban, legyen szó bármiféle egészségügyi vagy sürgős ellátásról, és Karpathos sem kivétel.

Érdemes tudni, hogy sok más biztosítóval ellentétben az EUB utasbiztosításával a biztosító a legtöbb esetben a költségeket a külföldi partnereivel közvetlenül rendezi, tehát nekünk nyaralóknak emiatt nem szükséges a helyszínen a több száz vagy akár több ezer Euróra rúgó egészségügyi költségeket megelőlegezni vagy kifizetni, hogy majd hetek vagy hónapok után kapjuk azt csak vissza! Fent már említettük, hogy mivel Görögországban és a szigeteken döntően magánegészségügy működik, kifejezetten magas kezelési díjakkal, de még mindig vannak biztosítók, akik utasbiztosításai csak utólag térítenek.

Az EUB 0-24-es segélyvonalát bármikor eléri a nyaraló, ahol a bajban azonnal hasznos információt és segítséget, gyors ügyintézést kaphatunk.

A 2024-es utasbiztosítási kalkulátorhoz kattintsunk ide, és online két perc alatt megköthető a biztosítás!

Kellemes utazás és szép nyaralást kívánunk Karpathos szigetén és Görögországban!

Karpathos.hu

Scroll to Top