Karpathos.hu felhasználási feltételek


Az alábbi feltételek a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) weboldal használatát szabályozzák. A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) weboldal elérésével, böngészésével, használatával a honlap olvasója, böngészője (továbbiakban: Felhasználó) elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el a feltételeket.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) szerkesztősége minden ésszerű erőfeszítést megtesz a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, azonban nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért. A Felhasználó a weboldalon elérhető anyagokra kizárólag saját felelősségére hagyatkozhat. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldalon található leírások és adatok esetleges változásainak figyelemmel kísérése szintén saját felelőssége.

  

MÁS WEBOLDALAKRA MUTATÓ HIVATKOZÁSOK (LINKEK)


A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) weboldalon található hivatkozásokat követve előfordulhat, hogy elhagyja a Karpathos.hu (www.karpathos.hu)-t és rendszerein kívül található tartalmakhoz fér hozzá. A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) nem vállal felelősséget a harmadik felek által készített weboldalak tartalmáért, pontosságáért és működéséért. A hivatkozásokat jóhiszeműen eljárva bocsátjuk a Felhasználó rendelkezésére. A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) nem vállal felelősséget a hivatkozás által megjelölt, harmadik fél által készített weboldalakért, azok esetleges változásaiért.

SZELLEMI ALKOTÁSHOZ FŰZŐDŐ JOGOK, SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK

A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) honlapon publikált összes cikk, mondat, kifejezés, szerzői jogvédelem alatt állnak.
A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) honlapon található összes cikk, leírás, mondat, kifejezés felhasználásához, átírásához, más honlapon, dokumentumban, valamint bármilyen nyomtatott formában történő közléséhez a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) tulajdonosának feltétlen írásbeli hozzájárulása szükséges. Írásbeli hozzájárulás nélkül a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) cikkeinek, leírásainak, mondatainak, kifejezéseinek vagy képeinek átvétele nem engedélyezett.
A törvényben foglaltak szerint a szerzői jog értelmében írásbeli engedély nélkül tilos továbbá a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) cikkeinek, leírásainak, mondatainak, kifejezéseinek:
- többszörözése,
- terjesztése,
- más honlapon, weboldalon bárminemű felhasználása,
- nyomtatásban megjelenítése,
- katalógusban, prospektusban megjelenítése,
- nyilvános előadásban felhasználása,
- a nyilvánossághoz történő más cég, szervezet vagy magánszemély általi továbbközvetítése.
Amennyiben a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) oldal bármely részének, cikkének, leírásának, mondatának, kifejezésének írásbeli engedély nélküli másolása, vagy átvételének ténye fennáll, az oldal tulajdonosa megegyezés szerinti kártérítésre igényt tart. A szerzői jog megsértése esetén, a megegyezés szerinti kártérítés bárminemű elmaradása okán az oldal tulajdonosa a jogi útra terelés jogát fenntartja. Szerzői jog megsértése esetén az oldal tulajdonosa a polgári peres úton történő jogi érvényesítést, a jogsértés helyreállítását, valamint kártérítési igény benyújtását kezdeményezheti.
A jogvédett, oldalunkon található tartalom esetleges jogtalan felhasználását vitás esetben képernyőmentéssel, rendszergazdai igazolással, valamint ügyvédi ellenjegyzéssel is igazolhatjuk.
A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) jogvédelmi információnak nem ismerete, vagy figyelmen kívül hagyása nem mentesíti az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye nélkül másolót a következmények alól.

FÓRUMSZABÁLYZAT

1. A fórumot használók elfogadják az alábbiakat:
- Hozzászólásaik megfelelnek a honlap profiljának.
- Tartózkodnak a jogszabályok által tiltott felhívás, közlemény, állítás közzétételétől, így különösen egyes emberek vagy embercsoportok sértésére alkalmas módon, azok neme, kora, nemzetisége, faja, származása, vallása, politikai meggyőződése szerinti megkülönböztetésétől.
- Hozzászólásaik megfelelnek az emberi érintkezés és a kultúrált vita társadalmilag elfogadott normáinak.
- Nem használhatja a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) fórumát arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.
- Nem használhatják a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) fórumát reklámtevékenység folytatására, sem burkolt, sem nyilvános formában.
- A Fórumon hozzászólásokat elhelyezni csak a regisztrált felhasználók jogosultak.
- A Fórumon elérhető felhasználói és egyéb adatok és tartalom nem használhatóak közvetlenül vagy közvetve kereskedelmi tevékenység folytatására.
- A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) a Fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért felelősséget nem vállal.
- A hozzászólások valóságtartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha egy adott hozzászólás saját – vagy más – jogos és méltányolható érdekeit sérti, illetve közérdeket sérthet, azt indoklás nélkül törölheti.
- A felhasználók viselik a Fórum használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, beleértve többek között a más felhasználók által a Fórumon közzé - vagy elérhetővé tett káros tartalmak által az felhasználó számítógépes rendszerében okozott károkat és egyéb veszteségeket.
- A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) oldal üzemeltetője és szerkesztősége fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza, vagy felfüggessze.

MODERÁLÁSI ALAPELVEK

A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) fóruma moderált. A moderátor alapvető feladata biztosítani a kulturált hangnemet és a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törli a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat, amely:
- akadályozza a fórumok rendeltetésszerű használatát,
- üzemeltető rendszerének, vagy bármely felhasználó számítógépének működését általuk nem kívánt módon befolyásolja,
- pletykát terjeszt, harmadik személyről negatív véleményt nyilvánít,
- a Karpathos.hu oldal bármely szabályzatának, feltételének nem felel meg,
- tartalma jogszabályba, vagy jelen etikai szabályzatba ütközik.
A moderátorok minden esetben törlik a fórumról a kéretlen reklámokat, SPAM-eket.

FELHASZNÁLÓ ÁLTAL OLDALUNKRA FELTÖLTÖTT KÉPEK, BESZÁMOLÓK JOGVÉDELME

Felhasználó hozzájárul, hogy a Karpathos.hu (www.karpathos.hu) oldalra felhasználó által feltöltött képeket oldalunk cikkeinél, bemutatásainál, képgalériáinál felhasználhatjuk, illetve facebook oldalunkon a közösséggel megoszthatjuk. A feltöltött képek szerzői jogának tulajdonosa természetesen marad a feltöltő (szerző), azonban a feltöltött képekkel kapcsolatban oldalunkkal szemben anyagi követelése nincs.

 

UTAZÁSI AJÁNLATOK

A Karpathos.hu (www.karpathos.hu) utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységet nem végez. A weboldalon megjelenő Utazási Ajánlatok partnerirodánk, a Personal Tours ajánlatai.

Általános szerződési feltételek 


A www.karpathos.hu (későbbiekben weboldal) a Vizi Zoltán E.V. tulajdona.

Székhelye: 5700 Gyula, Bárdos u. 14.
Ügyfélszolgálat e-mail címe: karpathoshu@gmail.com 
Válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre: 2 munkanap 
Számlaszáma: 11773339-06073798-00000000
Adószáma: 78347940-1-24

Regisztráció, adatkezelés

A weboldalon való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A weboldal böngészése során ugyanakkor úgynevezett cookie-k kerülhetnek, a gépedre, melyek a későbbi kényelmesebb böngészést, azonosítást szolgálják. A cookie-k letiltása esetén előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően működnek.

Nem szükséges regisztrálnod magad a rendszerben. A digitális útikönyv küldésének rendelésénél a számla kiállításához szükséges adatokat kérjük el, azaz a neved, címed, és az e-mail címed. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz, hogy a vásárlásodról számlát állítsunk ki az általad megadott adatok alapján és a megadott címre kiküldjük azt. Az adataid megadása önkéntes, a számla küldése után rendszereinkből törlésre kerülnek.

Oldalunk az általad megadott adatokat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez, valamint a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja, harmadik félnek nem adja át. 

A digitális útikönyv küldésének megrendelése alkalmával a szerződéskötés nyelve magyar.

Megrendelés

A digitális útikönyv küldésének megrendelése után a rendszer a sikeres megrendelésről egy visszaigazoló e-mailt küld, melyben elküldjük Neked a fizetéshez szükséges információkat.

Fizetési mód


A fizetés kizárólag átutalással történhet. Az általad megadott e-mail címre megkapod az átutalás adatait, többek között bankszámlaszámunkat és egy fizetési azonosítót. A fizetési azonosítót az utalás megjegyzés rovatába kell beírni. A digitális útikönyv a kiegyenlítést követően maximum 48 órán belül továbbításra kerül számodra. Az azonosítókat a rendszerünk 30 napig tárolja, a ki nem egyenlített összegek, megrendelések azonosítóit a rendszer automatikusan törli.

Jogvédelem

A weboldal és a digitális útikönyv tartalma jogvédelem alatt áll, mindennemű illegális felhasználást és másolást a törvény bünteti. A digitális útikönyv felhasználási feltételeiről itt olvashatsz.

Ügyfélszolgálat

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed, vagy problémád lenne, kérjük jelezd azt nekünk. Fordulj hozzánk bizalommal a hét minden napján, a nap bármely időpontjában, karpathoshu@gmail.com e-mail címen. A beérkező emailekre maximum 2 munkanapon belül válaszolunk.

Elállás

Tájékoztatunk, hogy a digitális útikönyv küldés díjának sikeres kiegyenlítése után a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontjára való tekintettel nem áll módodban elállni.

Hatálybalépés, módosítás

Jelen Ászf hatálybalépésének időpontja: 2017.03.31. Módosítás esetén az új Ászf a weboldalon kerül közzétételre. 

Karpathos digitális útikönyv 2022

Hasznos és érdekes információk, képes leírások több száz oldalon Karpathos szigetéről!

A már több mint 600 oldalas Karpathos letölthető útikönyvben igazán megismerheted meg ezt a csodás görög szigetet: rejtett gyöngyszemek, történelem, hagyományok, strandok, látnivalók! Ha Karpathosra utazol, vagy érdeklődsz a sziget után, tudj meg többet szigetről!

Ha szeretnéd, hogy a legnagyobb Karpathos rajongók ajánlásával ellátott, hasznos információkban, exkluzív képekben, további érdekes leírásokban bővelkedő útikalauz segítsen megtervezni nyaralásod napjait, és szívesen olvasnál még Karpathos lenyűgöző szigetéről, ne habozz - rendeld meg és olvasd el mielőbb!

Tovább a rendeléshez...

Honlapunk a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket (cookie) használ. A Karpathos.hu böngészésével elfogadod a sütik használatát.