Karpathos útikalauz információk

Milyen gyakran felmerülő kérdések vannak a Karpathos digitális útikalauzról?

Karpathos útikalauz evolúció

A Karpathos digitális útikalauz első verziója még 2016-ban született meg, amikor a cél még az volt, hogy olyan összeszedett, kategorizált formában is legyen tudásbázis szigetről, amit internet nélkül is olvasni lehet laptopon, táblagépen, okostelefonon – sőt kinyomtatva pedig a nyaralásra is könnyedén legyen elvihetővé váljon, hiszen a szigeten nincs mindenhol térerő.

Az első verzió még a Karpathos.hu leírásaira épült, annak valamivel tovább bővített, kinyomtatható tartalma volt PDF formátumban, összesen kb. 130 oldalon. 2017-es szezonra frissebb külsőt kapott, míg a tartalmat, oldalszámot és képeket tekintve pedig némi bővítést kapott az útikalauz. 2018-ban és 2019-ben frissült, majd 2020-ban a speciális COVID-19 helyzetre való tekintettel (nem indultak Magyarországról nyaralójáratok a szigetre) nem volt elérhető, de 2022-ben ismét mindenki számára elérhetővé vált, akit érdekel Karpathos szigete, és idén már 2024-ben is elérhető!

Karpathos útikönyv letöltés

A számos leírással és hasznos információval is ellátott, rendszerezett, olvasmányos formájú 2024-es Karpathos digitális útikönyv ismét elérhető, ami gyakorlatilag messze a legjobbnak számító, magyar nyelven elérhető tudásbázis a sziget felfedezéséhez – immár több, mint 800 oldalon.

Karpathos digitális útikalauz

Miért jó a vélemények szerint a digitális útikalauz?

Az aktuális Karpathos digitális útikalauzban az utazók véleménye szerint több információt, leírást és érdekességet kapunk magyar nyelven a szigetről, mint amit máshol. A weboldalak, beszámolók csak a minimumot nyújtják Karpathos megismeréséhez, és az aktuális digitális útikalauz átnézésével, elolvasásával részletesebb és hasznosabb leírásokat és egyéb információkat olvashatunk, mint amit egy térképtől, weboldaltól, fórumtól vagy letölthető alkalmazástól megkaphatunk.

Karpathos útikönyv 2024

Utazás előtt is elolvashatjuk és tervezhetjük a nyaralásunk napjait, továbbá kényelmes, mert magunkkal vihetjük nyaralásra is, ahol térerő hiányában is velünk lesznek a koordináták, amik jármű bérlése esetén segíthetnek eljutni egy-egy helyre.

Ha nem is bérelünk autót, motort vagy quadot Karpathoson, akkor is sokkal több információnk lesz erről a szigetről, melyet letisztult, könnyen érthető, logikus formában elkészítve, kifejezetten a nyaralók visszajelzései és szempontjai szerint kapunk meg.

Számos nyaraló véleménye szerint az aktuális Karpathos digitális útikalauz a leghasznosabb dolog a nyaralás tervezésénél, hiszen olvasni lehet utazás előtt, jól jön a repülőn, a helyszínen az apartmanban, és rengetegen örömüket fejezték ki, hogy hasznos és tartalmas segédlet a szigethez. Még jobb és tartalmasabb lesz a nyaralásunk, hiszen jól felkészülten fogunk megérkezni Karpathosra.

Hogyan kapjuk meg?

Az aktuális digitális útikalauzt színes, képekkel illusztrált PDF-ként (800+ oldal) kapjuk meg, a nevünkkel ellátva. Számítógépre, laptopra, táblagépre vagy okostelefonra másolható, és így nyaralásunkra is könnyedén magaddal vihető, hogy ott is jól használható legyen.

Hogyan olvashatjuk?

Bármilyen eszközzel tudjuk olvasni, ami alkalmas PDF fájl olvasására. Asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy nagyobb okostelefonon is olvasható – ha kisebb méretű az okostelefonunk képernyője, vagy nagyobb méretben olvasnánk a telefonunkon, csak fordítsuk el a kijelzőt. A netes böngészők (pl. Chrome vagy Firefox) többsége is megnyitja a fájlokat. Androidos okostelefonok vagy táblagépek esetében pedig a ReadEra alkalmazást ajánljuk, melya Play áruházból díjmentes és reklámmentes PDF megjelenítő.

Sikeresen megrendeltem, de mikor és hogyan kapom meg?

A rendelést követően max 12 órán belül felveszik Veled az általad megadott e-mail címen a kapcsolatot, elküldésre kerül az útikalauz küldésének díjbekérője. A sikeres díjkiegyenlítés után legkésőbb 24 órán belül elküldésre kerül a digitális útikalauzt a rendelő által megadott e-mail címre. Mivel nem minden levelezőprogram tudja fogadni a fájlt a nagy méret miatt (kb. 550 Mbyte), így egy elérhetőség is megadásra kerül, ahonnan letölthető a saját, digitális vízjelekkel és egyedi azonosítóval ellátott és védett Karpathos digitális útikalauzunk.

Megrendeltem, de eltelt egy nap és még érkezett visszaigazolás. Mi a teendő?

Nagyon-nagyon ritkán előfordulhat, hogy a rendelési rendszerben nem jelentkezik a rendelés, és nem kapunk róla értesítést. Ha azt tapasztalod, hogy megrendelted a digitális útikönyv küldését legalább egy napja, és nem kaptál még választ a megadott e-mail címedre, akkor ezt jelezd a karpathoshu@gmail.com címen. Többször bekövetkező hiba, hogy a megrendelésnél véletlenül elgépelésre kerül az e-mail cím, a megrendelő véletlenül elüt egy karaktert, vagy lehagyódik belőle valami. Ebben az esetben a tévesen megadott e-mail címről hibaüzenet pattan vissza, és nem tudjuk felvenni Veled a kapcsolatot. Ha max. 24 órán belül nem érkezik visszajelzés, az előbb említett említett e-mail címünkön érdeklődj.

Van belőle nyomtatott könyv?

Karpathos szigetéről nincs magyar nyelvű, nyomtatott formában megjelenő útikönyv. A Karpathos digitális útikalauz kizárólag digitális, letölthető formában szerezhető be, és a karpathos.hu weboldalon keresztül lehetséges megrendelni. Ennek oka a rengeteg információ és kép és az éves frissülés, ugyanis egy több mint 800 oldalas, a digitális útikalauzhoz mérhető színvonalú nyomtatott könyv sajnos irreálisan magas költséggel járna. Véleményünk szerint azonban a minőségi tudást Karpathosról mindenki megérdemli, így az aktuális digitális útikalauz küldésének díját annak értékéhez képest alacsonyan tudjuk tartani, hiszen az utazás egyéb költségeihez képest elenyésző összeg.

Az elmúlt években beszereztem a Karpathos digitális útikönyv régebbi verzióit, de érdekel az újabb, és szeretném a 2024-est. Ebben az esetben mi a teendőm?

Nagyon egyszerű: írj egy e-mailt a karpathoshu@gmail.com címre, hogy generáljunk egy kedvezménykódot: a Karpathos 2016 és 2017 megrendelőjeként a 2023-as, frissített verzió küldése 3990 Ft lesz, ha 2018-ban vagy 2019-ben rendeltük, a frissítés 3490 Ft, a 2022-esek frissítése 2490 Ft.

Personal Tours kedvezmény

Ha 2024-ben Personal Tours utazási irodával utazunk a szigetre, 15% kedvezményben részesülünk a digitális útikalauz küldés árából. A kedvezmény igénybevételéhez még rendelés előtt írj egy e-mailt a karpathoshu@gmail.com mailcímre, és aktiváljuk Neked a kedvezményt.

Karpathos.hu

Scroll to Top